Leverantörsbedömning

Lär dig operativ, taktisk och strategisk leverantörsbedömning

Tänk om vi kunde arbeta med alla leverantörer på samma sätt? Tyvärr ser inte verkligheten ut på det sättet. Faktorer som tid, avstånd, kulturella skillnader och typen av leverantör påverkar hur vi gör vår leverantörsbedömning. Som inköpare behöver du dels systematik i det du gör, dels en portfölj av olika verktyg beroende på vad du vill uppnå. Under den här kursen kommer vi att gå igenom ett antal olika sätt att göra en leverantörsbedömning. Titta på vilka metoder som lämpar sig för vilka leverantörer. Se hur leverantörsbedömningen kan ligga till grund för ett långsiktigt förbättringsarbete där målet är att undvika problem.

Kursen lämpar sig för dig som är van att arbeta med leverantörer och vill ta leverantörsbedömning till nästa nivå.

Kursledare

Ylva har lång inköpserfarenhet och har arbetat som inköpare/inköpschef mellan 1979 och 2006 på stora livsmedelsföretag i Skåne.

Sedan hösten 2008 arbetar Ylva som kursledare för inköpsrelaterade kurser, först för InköpsForum och sedan för NBI i Växjö AB. Nu är hon tillbaka hos InköpsForum igen. 

Ylva bor i ett rött hus långt inne i skogen strax norr om Kristianstad. Där pysslar hon om sina katter, höns och växter, tillsammans med sin man Weine. 

Kurspris

Antal dagar: 2

Kurspris: 11000 SEK

Ingår i priset: Kursdokumentation, kaffe och lunch
Notering: