Kreativ Förhandling

En kvalificerad kurs som ger dig en bred verktygslåda av förhandlingsmetoder som enkelt kan situationanpassas

Förhandling är en teaterscen där du bygger upp kulisser, skriver manus och spelar pjäsen. Problemet är att du inte vet vad din medspelare kommer att göra, spelar han efter ditt manus, spelar han rätt teaterscen och rör sig medspelarna det som står i manus.

Kursen är baserad på en mångårig tvärvetenskaplig forskning samt erfarenheter från det praktiska affärslivet. Det är denna speciella kombination av vetenskap, struktur och pedagogik som gör kursen unik på marknaden.

Med kreativiteten till hjälp får du lära dig att skapa situationer som gör att båda parter vid förhandlingsbordet kan gå därifrån och känna sig som vinnare.

Kursledare

Catharina Lind är en uppskattad författare, lärare, talare och erkänd expert inom inköp. Hon är grundare av InköpsForum Affärsutveckling AB och har mångårig erfarenhet av inköp inom de flesta branscher, även internationellt.

Catharina tillhör den nya generationen av företagsstrateger och står för en innovativ syn på inköp där kundnytta och marknadsstrategier styr synen på leverantörsstrukturen, vilket genererar betydligt bättre lönsamhet i företaget.

Catharina arbetar även med utveckling av metoder och verktyg för att effektivisera inköpsorganisationer. 

 

Kurspris

Antal dagar: 3

Kurspris: 16500 SEK

Ingår i priset: Kursdokumentation, kaffe och lunch.
Notering: