Inköparens lilla extra

Kunskap som gör skillnad, det du inte haft tid att lära dig

Den här kursen innehåller det du som inköpare bör kunna, men kanske inte har haft tid eller möjlighet att lära dig. Det där lilla extra som gör dig till en bättre inköpare.

Det handlar inte bara om inköpskompetens utan också om hur du som inköpare och inköpsorganisation hanterar er roll i företaget. Den här kursen vänder sig till dig som är erfaren inom inköp och behöver fler verktyg i din verktygslåda.

Kursledare

Catharina Lind är en uppskattad författare, lärare, talare och erkänd expert inom inköp. Hon är grundare av InköpsForum Affärsutveckling AB och har mångårig erfarenhet av inköp inom de flesta branscher, även internationellt.

Catharina tillhör den nya generationen av företagsstrateger och står för en innovativ syn på inköp där kundnytta och marknadsstrategier styr synen på leverantörsstrukturen, vilket genererar betydligt bättre lönsamhet i företaget.

Catharina arbetar även med utveckling av metoder och verktyg för att effektivisera inköpsorganisationer. 

 

Ylva har lång inköpserfarenhet och har arbetat som inköpare/inköpschef mellan 1979 och 2006 på stora livsmedelsföretag i Skåne.

Sedan hösten 2008 arbetar Ylva som kursledare för inköpsrelaterade kurser, först för InköpsForum och sedan för NBI i Växjö AB. Nu är hon tillbaka hos InköpsForum igen. 

Ylva bor i ett rött hus långt inne i skogen strax norr om Kristianstad. Där pysslar hon om sina katter, höns och växter, tillsammans med sin man Weine. 

Kurspris

Antal dagar: 2

Kurspris: 11000 SEK

Ingår i priset: Kursdokumentation, kaffe och lunch
Notering: