Förhandla med oss

Fräscha upp dina förhandlingskunskaper

Behöver du träna på förhandling i en trygg miljö där ingenting kan gå fel i leverantörsrelationerna. Ta en endagars uppfriskningskurs i förhandling. Under den här dagen går vi igenom ett antal förhandlingsscenarion, du kommer att träna på strategier, definiera mål och önskat målutfall.

Vi prövar oss fram, vi bryter och går igenom teorierna när vi kör fast och våra skickliga lärare kommer att guida dig fram genom förhandlandets olika faser.

Det här är en roligt och inspirerande dag för dig som är van att förhandla, men känner att du behöver det där lilla extra. Du behöver komma loss ur de invanda hjulspåren och hitta de där små trixen som gör förhandling spännande och roligt igen.

 

Kursledare

Catharina Lind är en uppskattad författare, lärare, talare och erkänd expert inom inköp. Hon är grundare av InköpsForum Affärsutveckling AB och har mångårig erfarenhet av inköp inom de flesta branscher, även internationellt.

Catharina tillhör den nya generationen av företagsstrateger och står för en innovativ syn på inköp där kundnytta och marknadsstrategier styr synen på leverantörsstrukturen, vilket genererar betydligt bättre lönsamhet i företaget.

Catharina arbetar även med utveckling av metoder och verktyg för att effektivisera inköpsorganisationer. 

 

Kurspris

Antal dagar: 2

Kurspris: 11000 SEK

Ingår i priset: Kursdokumentation, kaffe och lunch
Notering: