Analysera mera

Lär dig analyser på ett effektivt sätt

Att kunna analysera är en viktig del av inköpsarbetet, det är också en svår konst. Det vanligaste problemet som uppstår vid analyser är faktiskt för mycket data. Vi samlar på oss mer än vad som behövs och därföe klarar vi inte av att dra slutsatser av den information vi har. I stället för att analysera, fokuserar vi på insamlingen av informationen. Vi måste helt enkelt analysera mera - på rätt sätt. Under den här kursen lär du dig en effektiv metod för att systematisk kunna analysera data. Du får prova ett antal analysmetoder som är viktiga för inköpsarbetet. Du kommer också att lära dig se sambanden mellan olika analyser, så att du kan skapa bra resultat.

För att få ut mesta möjliga av kursen rekommenderar vi att du har med dig din bärbara dator eller surfplatta då vi kommer att använda internet för att analysera verkliga företag.

Kursledare

Catharina Lind är en uppskattad författare, lärare, talare och erkänd expert inom inköp. Hon är grundare av InköpsForum Affärsutveckling AB och har mångårig erfarenhet av inköp inom de flesta branscher, även internationellt.

Catharina tillhör den nya generationen av företagsstrateger och står för en innovativ syn på inköp där kundnytta och marknadsstrategier styr synen på leverantörsstrukturen, vilket genererar betydligt bättre lönsamhet i företaget.

Catharina arbetar även med utveckling av metoder och verktyg för att effektivisera inköpsorganisationer. 

 

Kurspris

Antal dagar: 2

Kurspris: 11000 SEK

Ingår i priset: Kursdokumentation, kaffe och lunch
Notering: