Sätta förhandlingsbara mål

Inlagt av admin tors, 03/10/2022 - 12:38

Bra och höga mål anses extremt viktiga för att nå ett bra förhandlingsresultat. Samtidigt är mål en av de top 5 anledningarna till att en förhandling misslyckas. Orsaken är enkel. Konstruerar du målen på fel sätt försvinner hela förhandlingsutrymmet. Kvar är bara dåliga affärer.

Om du däremot sätter mål som bygger upp ett brett förhandlingsutrymme med många olika utfall, finns det alltid en väg framåt – hur komplicerad och låst förhandlingen än verkar vara. Som en extra bonus vet du, under pågående förhandling, hur lönsam affären är.

Det här är ett praktiskt webinarium där du får konkreta verktyg för att bygga upp en bred målbild med många utfall. Vi kommer att prata:

  • Strategier kring mål
  • Hur du bygger upp en målmatris
  • Hur syfte, nytta och den personliga vinningen påverkar målen
  • Hur du utvärderar utfallen under pågående förhandling
  • Framförallt; hur du skapar breda förhandlingslösningar utifrån dina målbilder.

Som alla Catharina Linds webinarier är tempot högt och fullmatat med nyttig information. Du får en bra dokumentation med exempelbilder och målmatriser. VI arbetar utifrån inköparens perspektiv, men alla är välkomna. Antalet platser är begränsat för att det skall finnas utrymme att ställa frågor.

Det här är ett webinarie som du tjänat in redan vid din nästa förhandling. Så välkommen till två spännande timmar med en av landets skickligaste förhandlare.

Pris 395 kr exkl moms.